links

donderdag 31 maart 2011

Liebster blog


Ik werdt blij verrast met het feit dat ik genomineerd was voor de liebster blog,  ik bedank deze 2 dames hartelijk, ik was en ben zeer blij verrast met deze award. de dames hannekemaakt.blogspot.com/ en  the hookster http://thenyell.blogspot.com/  nogmaals bedankt.

ik wil deze award heel graag doorgeven,  en de genen aan wie zijn dit.
http://hobbyzohra.blogspot.com/
http://bizzybeeklaske.blogspot.com/
http://ingridslifebyingrid.blogspot.com/
http://annelies-tateliesje.blogspot.com/


De regeltjes: 
Als je de award aannneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van "Liebster Blog" en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. 

Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem/haar op zijn/haar blog voor deze award. 

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. 

Het is de bedoeling dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met hun blog in het zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met veel volgers hebben de award niet nodig.

2 opmerkingen:

 1. Erg bedankt voor de Award!
  Ik ben fier!
  ;-)

  Vele lieve groetjes,
  Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg bedankt voor de nominatie. Ben weeral helemaal gevleid

  Heel veel liefs Zohra

  BeantwoordenVerwijderen